Even voorstellen
Ik ben Tyhrstan

Alles over mij

Al tijdens het voortgezet onderwijs ben ik bezig geweest met het zelf ontdekken van de mogelijkheden van het internet. Ik begon al snel zelf kleine websites te maken in PHP met MySQL.

In 2002 ben ik begonnen als webdeveloper bij Zeeboer bv. Hier heb ik het programmeren echt onder de knie gekregen. In eerste instantie door gebruik te maken van ASP met eenvoudige Access databases. Later door eigen libraries te maken in Visual Basic.

2 jaar later ben ik gevraagd om te komen werken bij Esquerel bv waar ik 10 jaar heb gezeten. Bij Esquerel zijn we direct overgestapt op het ontwikkelen in ASP.NET. Sindsdien ligt mijn voorkeur als developer bij ASP.NET C#.

In 2014 ben ik gevraagd om het team van Concepts2Go | Talmark te komen versterken. Daar heb ik mezelf nog verder kunnen ontwikkelen. Grote technisch uitdagende projecten gedaan en veel geleerd. Op dit moment ben ik lead-developer bij Talmark. We zijn een belangrijke speler in de arbeidsmarkt. Wij helpen werkgevers en arbeidsbemiddelaars beter zichtbaar en vindbaar te zijn.

Mijn sterke punten

 • Klant gericht
  Bij mij staat de klant centraal, ik probeer altijd het beste te brengen.
 • Sterk oplossend vermogen
  Een probleem kan vaak op meerdere manieren opgelost worden, de kunst is deze manieren te zien en de meest efficiente weg te vinden.
 • Samenwerken
  Door samen te werken kom je tot een beter resultaat, iedereen brengt zijn of haar sterke eigenschappen.
 • Goed gehumeurd en stress bestendig
  Je zal me nooit chagerijnig zien 😊
Neem contact met me op!