Projecten en websites
Waar heb ik zoal aan gewerkt

Een kort overzicht

Samantha Williams | HR Interim projecten

Samatha was op LinkedIn op zoek naar een geschikt persoon om een persoonlijke website voor haar te maken, Misha raadde mij aan, toevallig had samantha in haar zoektocht voor inspiratie ook de website van JadeAllround gevonden. Na een telefoon gesprek om de mogelijkheden te bepalen mocht ik aan de slag. De website is wat mij betreft erg mooi geworden en is ook goed ontvangen.

bekijk de website

Jade Allround

Jade benaderde mij via LinkedIn met de vraag of ik haar kon helpen bij het opzetten van een website die in deze tijd in het oog springt. Omdat ze zelf tekst en beeldmateriaal kon aanleveren was de optie om voor een website zonder poespas te gaan een goede keuze. Na het bespreken van de wensen ben ik aan de slag gegaan met het maken van een ontwerp. Het resultaat is er één waar ik zeker trots op ben.

bekijk de website

Render. Smart. Legal.

Render is op 1 januari 2018 gestart als juridisch partner voor ondernemingen. Voor de nieuwe website waren de uitgangspunten strak & rustig. De focus ligt vooral op de inhoud en de beelden zijn ter ondersteuning van de tekst. Door voornamelijk met grijstinten te werken blijft de site een rustige zakelijke uitstraling hebben en leiden de beelden je niet van de inhoud af.

Al met al een mooie inhoudelijke website waar ik erg trots op ben.

bekijk de website

La jolie de Bastide
Luxe vakantievilla in de Provence

De oude website van La Jolie Bastide voldeed niet meer. Hij oogde ouderwets, was lastig te onderhouden en gaf niet het gewenste gevoel.

Voor de nieuwe website heb ik een ontwerp gemaakt die strak en rustig is, waarbij foto's de boventoon voeren. Door het gebruik van sprekende beelden krijg je meer vakantiegevoel.

Ik ben erg blij met het resultaat en vond het een mooie uitdaging om te doen. Neem eens een kijkje op de site en laat me weten wat je er van vind!

bekijk de website

deCommunicatiemanager

Zelfstandig marketing en communicatie professional

Een website waar ik erg trots op ben!

Misha en ik zijn bij Concepts2Go | Talmark collega's geweest. Toen Misha voor zichzelf begon vroeg ze of ik haar kon helpen met de website voor deCommunicatiemanager. Haar wens: een website die zowel persoonlijk is, als zakelijk. Uiteraard was ik blij met de vraag en ben na een brainstormsessie en wat app-verkeer aan de slag gegaan.

Ontwerp

Zoals bij elk project en website is een ontwerp cruciaal. Op basis van de input van Misha ben ik begonnen aan een speels, persoonlijk maar toch ook zakelijk ontwerp. De bloksgewijze opzet biedt de mogelijkheid tot een veelzijdige indeling waarbij er een duidelijk onderscheid is tussen beeld en tekst.

Het resultaat mag er naar mijn mening zeker zijn: van mobiel tot en met desktop een optimale ervaring.

bekijk de website

Diëtist Jasmijn.

In 2015 studeerde Jasmijn cum-laude af voor de opleiding Voeding en Diëtetiek. Dat jaar startte ze haar eigen diëtistenpraktijk in Breda.

Inmiddels is ze op meerdere praktijklocaties te vinden

Jasmijn was na het starten van haar diëtistenpraktijk op zoek naar een website om haar verhaal kenbaar te maken.

Samen zijn we gaan zitten om de wensen door te nemen. Aan de hand van deze wensen ben ik begonnen met het maken van een ontwerp. Na meermaals overleg zijn hier 2 ontwerpen uit gekomen waarvan de laatste is gekozen.

bekijk de website

De stem van Paula

Na het succesvol afronden van de cursus stemacteren bij Studio-Oranjeoord zocht Paula naar een manier om haarzelf kenbaar te maken.

Samen zijn we gaan zitten om te kijken welke aspecten van zichzelf ze wilde laten zien op de website.

Bij het ontwerp van de website voor Paula was het duidelijk dat Paula zelf centraal moet staan. In één oog opslag zien wie ze is en wat ze doet. Direct bij binnenkomst op de website staat het grote beeld van Paula achter de microfoon centraal.

bekijk de website

Entertainment Service Nederland

De oude website van Entertainment Service Nederland voldeed niet meer aan de uitstraling die het bedrijf wilde.

Van Entertainment Service Nederland ontving ik het verzoek of ik voor hun een nieuwe website wilde ontwikkelen. De oude website was enigszins gedateerd en had niet de uitstraling die het bedrijf zelf heeft.

Na een aantal contact sessies waarbij wensen en mogelijkheden zijn besproken ben ik aan de slag gegaan met het maken van een ontwerp.

Op het ontwerp werd direct enthousiast gereageerd. Daardoor kon ik snel doorpakken en is het ontwerp verwerkt in een sjabloon voor het CMS.

bekijk de website