deCommunicatiemanager

Zelfstandig marketing en communicatie professional

PERSOONLIJK EN STIJLVOL

Een website waar ik erg trots op ben!


Misha en ik zijn bij Concepts2Go | Talmark collega's geweest. Toen Misha voor zichzelf begon vroeg ze of ik haar kon helpen met de website voor deCommunicatiemanager. Haar wens: een website die zowel persoonlijk is, als zakelijk. Uiteraard was ik blij met de vraag en ben na een brainstormsessie en wat app-verkeer aan de slag gegaan.

ONTWERP

Zoals bij elk project en website is een ontwerp cruciaal. Op basis van de input van Misha ben ik begonnen aan een speels, persoonlijk maar toch ook zakelijk ontwerp. De bloksgewijze opzet biedt de mogelijkheid tot een veelzijdige indeling waarbij er een duidelijk onderscheid is tussen beeld en tekst.

Het resultaat mag er naar mijn mening zeker zijn: van mobiel tot en met desktop een optimale ervaring.

"Ik kende Tyhrstans werkwijze natuurlijk al vanuit Talmark. Hij is gedreven, enthousiast en zoekt altijd naar een passende, realistische oplossing. Behalve dat hij een uitstekende developer is, blijkt hij ook nog heel creatief! Het ontwerp is verrassend en toch eenvoudig, het CMS zeer gebruiksvriendelijk. Ik ben megatrots op mijn site en krijg er heel veel positieve reacties op! Nu op naar de conversie, ha ha."